#1 2011-01-15 10:32:59

Kapany

Użytkownik

Punktów :   

Podanie na tuta przez Kapanego :)

Imie: Dawid
Zainteresowania: Sport,Komputery,Rozrywka,TV

Dlaczego ja??
Mam doswiadczenie w wodbo jak moze 3% wszystkich gracz... dlaczego? gralem w rl wodbo od samej bety(od 1 watku wodbo) mialem jako 4 gracz 300 lvl na battle stadium i staram sie byc na bierzaco. Jestem rowniez obiektywny dla graczy jak i znajomych. Pomocy poczatkujacym nigdy nie odmawiam jak i tym ktorzy juz cos osiadneli... potrafie rozkrecic server stworzyc dobre wojny i wiele konkursow ktore pokrywam z wlasnego plecaka. wydaje mi sie ze jestem najlepszym kandydatem poniewaz promuje czysta gre 0 botow. I pewnie wiele osob mnie zna jak i ze zlej jak i dobrej strony ale najwiecej z dobrej moje nicki to "Vegishi, Mr Bones,Kapany(uub,buu,chibi), Noobem Jestem i jeszcze kilka nickow" najczesciej sa to postacie lubiane (wiadome ze nie przez wrogow z wojny)

Cos o mnie:
Jestem osoba rozwazna z cieniem porywczosci ale zawsze wyciagam sprawiedliwe wnioski. Nie lubie nudy,monotonij,oszustow i tych ktorzy bija slabszych.

@EDIT zapomnialem dodac ze na poczatkach calego wodbo bronilem przez dlugo czas Daft Punk(wiekszosci znany jako Van Daft Punk) a na nowszych wersjach dawalem rady (zawsze dobre jak on mi mowil) graczowi Azazel ktorego tez pewnie wiele osob zna. tutaj mowa o rl wodbo serv battle stadium. jesli ktorys z gmow ma pytania prosze o kontakt pv chetnie odp na pytania w sprawie nicku na rl wodbo rowniez.

p.s na pytania zwiazane ze mna odpowiadam tylko na pv i wylacznie Gmowi servera

Ostatnio edytowany przez Kapany (2011-01-15 10:52:58)

Stopka forum

RSS